-Şubat Dönemi Sorumluluk Sınav Takvimi-Ürdüne gidecek öğrencilerimizin dikkatine! Muvaffakatname -  2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi

Acı Kaybımız Ürdün Dil Eğitimi Programı -2015 Öğrenci Takip Sistemi

Okulumuz 2011 mezunlarından Okul Birincimiz, 29 Mayıs Üniversitesi İslami İlimler Öğrencisi  Hafız Abdulkerim KAR, geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu vefat etmiştir. Kendisine Allahtan Rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Kardeş Okul İşbirliği çerçevesinde Ürdün'ün başkenti Amman'da Al Hasad Al Tarbawi ve Al Madaris Al-Nuzum okullarında Dil Eğitimi Programına katılacak Hazırlık Sınıfı ve bazı 9. sınıf öğrencilerimizi 01-02 Nisan 2015 tariherinde yolcu ettik.Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Programla ilgili gelişmeleri ve fotoğrafları buradan takip edebilirsiniz.

01 Mart - 15 Mart Öğrenci Takip Çizelgeleri Yayınlanmıştır

Prof. Dr. Nevzat TARHAN Semineri Balkanlar Turu 11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah GÜL'ün Okulumuzu Ziyareti

10 Nisan 2015 Cuma günü Türkiye’nin ilk nöropsikiyatri hastanesinin Yönetim Kurulu Başkanı ve Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Sayın Nevzat TARHAN okulumuz öğretmen, öğrenci ve velilerine yönelik olarak “ Sağlam Kişilik Yapısı Geliştirme” konulu seminer verdi.

Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Gezi İnceleme Ve Tanıtım Kulübü olarak 17 kişilik bir öğrenci grubu ile Müdür Yardımcımız İshak Aydın ve Tarih Öğretmenimiz Mehmet Özkaraman eşliğinde 15-22 Mart 2015 tarihleri arasında bir haftalık Balkan Turunu gerçekleştirdik. 11.Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah GÜL  beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Ali ŞAHİN ve Ak Parti Genel Başkan Başdanışmanı Sayın Hüseyin ÇELİK 06.03.2015 Cuma günü okulumuzu ziyaret ettiler.

İstanbul Üniv. İlahiyat Fakültesi Ziyareti Beyoğlu Belediye Başkanı'nın Ziyareti Stand Up Gösterisi
08.04.2015 tarihinde 11.ve 12. sınıf öğrencilerimizle İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Hidayet AYDAR rehberliğinde üniversite tanıtım gezisi yaptık.  Beyoğlu Belediye Başkanı Sayın Ahmet Misbah DEMİRCAN ile öğrencilerimiz bir sohbet toplantısı gerçekleştirdiler.

Televizyon ve Radyo Yapımcısı ve İslami Stand-Up’çı olarak tanınan Recep DEMİRKAYNAK, 10.03.2015 tarihinde öğrencilerimizle okulumuz konferans salonunda büyük ilgi ile karşılandı.

Münir Arıkan Semineri Umre Ziyareti Ahmet Davutoğlu'nun Ürdün Selfie'si
 18.02.2015 tarihinde 10.00- 12.30 saatlerinde Okulumuz Hazırlık ve 9.sınıf öğrencilerine yönelik olarak “Başarı ve Motivasyon 2” semineri veren Kişisel Gelişim Uzmanı Eğtimci Yazar  Münir ARIKAN aynı gün 13.30-16.00 saatleri arasında da “Sıradışı Yazarlık” konulu söyleşiyle Cevher Grubu 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi. Geleneksel hale gelen yıl içerisinde başarılı öğrencilerimizin ödüllendirilmesi bu yıl da devam etmiştir.  Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, öğrenci değişim programı çerçevesinde Arapça eğitim almak üzere Ürdün'de bulunan okulumuz öğrencilerini kaldıkları Amman Gençlik Merkezi'nde ziyaret etti.

Yazarlar Okullarda Projesi Okulumuz "HAZIRLIKLI" Banka Hesap Numaraları
 Şiirin İslam düşüncesindeki yeri, İslam'ın şiire bakışı ve Kuran-ı Kerim 'in şiire-şairlere yaklaşımı konuşuldu.

Fazlası için Tıklayınız
Okulumuzda 2013- 2014 eğitim öğretim yılından itibaren Arapça ağırlıklı İngilizce kapsamlı “Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı” bulunacaktır. Hafta Sonu Hazırlama Yetiştirme Kursu Hesabı ve Okul Aile Birliği Hesabı

ARŞİV HABERLERİ

ADRES LİNKLER