- 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Ortak Sınav Takvimi - 9. Sınıf Öğrencileri Fatih Projesi Tablet Dağıtım Tutanağı.   - 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi

29 Mayıs Üniversitesi Ziyareti Yıldız Sarayı ve Rumeli Hisarı Gezisi Öğrenci Takip Sistemi
Okulumuz 12. sınıf öğrencilerinin 29 Mayıs Üniversitesini yakından tanımalarını sağlamak ve Yüksek Öğretime karşı motivasyonlarını desteklemek için 26 Kasım 2014 tarihinde 29 Mayıs Üniversitesine mesleki rehberlik gezisi düzenlenmiştir. Osmanlı Devletinin idari yapısını tanımak amacıyla Yıldız Sarayını, Osmanlı'nın askeri yapısını ve İstanbul'un fethine katkısını öğrenmek amacıyla Rumeli Hisarını gezerek incelemelerde bulunduk. 1 Kasım - 15 Kasım Öğrenci Takip Çizelgeleri Yayınlanmıştır

İstanbul Hukuk Fakültesi Ziyareti "10 Kasım Atatürkü Anma Günü" Programı Kardeş Okul Ziyareti
İstanbul Hukuk Fakültesini yakından tanımak amacıyla 06.03.2014 tarihinde mesleki rehberlik ziyareti gerçekleştirdik. Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi ve İstanbul Hukuk Fakültesini kazanmış mezunlarımızın rehberliğinde kampusu gezip bölümle ilgili kapsamlı bilgi edindik. Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde "10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ" programı yapıldı.  Kardeş Okul İşbirliği çerçevesinde 30 Ekim-8 Kasım 2014 tarihleri arasında Ülkemizi ziyaret eden Al Madaris Al Nuzum okulu  öğrencileri ile 10 günlük bir kültür programı gerçekleştirdik.

"Başarı ve Motivasyon" Konulu Seminer "Ümmet Coğrafyası" Konulu Sempozyum Yeni Kayıt Olan Öğrenci ve Velilerimizin Dikkatine
Eğitimci, Yazar, Kişisel Gelişim Uzmanı Sayın Münir ARIKAN, 23.10.2014 Perşembe günü “Başarı ve Motivasyon” konulu seminer için okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle bir araya geldi. Adeta lise penceresinden üniversite havasını soluma gayretinde olduk. Bugünü hakkıyla anlayabilmek için yakın tarihimizi iyi bilmek gerektiği düşüncesiyle 20. Yy’dan günümüze Müslümanlar için önemli olay, şahsiyet ve kavramları incelemeye çalıştık 07.09.2014 Pazar günü saat 14:00 de eğitim öğretim programı hakkında Veli Toplantısı düzenlenmiştir.Öğrencilerimizin oryantasyon programı ile ilgili bilgileri buradan takip edebilirsiniz.

Ürdün Dil Akademisi Ürdün Dil Eğitimi Programı Ahmet Davutoğlu'nun Ürdün Selfie'si
Okulumuz öğrencilerinde 50 kişilik bir grup 01 Ağustos - 04 Eylül 2014 tarihleri arasında Ürdün Üniversitesinde düzenlenen dil programını başarı ile tamamlayarak 04 Eylül 2014 tarihinde dönüş yapmışlardır. Kardeş Okul İşbirliği çerçevesinde Ürdün'ün başkenti Amman'da Al Hasad Al Tarbawi ve Al Madaris Al-Nuzum okullarında Dil Eğitimi Programına katılan Hazırlık Sınıfı öğrencilerimiz eğitimlerini tamamlayarak 07.06.2014 tarihinde yurda dönüş yapmışlardır.  Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, öğrenci değişim programı çerçevesinde Arapça eğitim almak üzere Ürdün'de bulunan okulumuz öğrencilerini kaldıkları Amman Gençlik Merkezi'nde ziyaret etti.

Yazarlar Okullarda Projesi Okulumuz "HAZIRLIKLI" Banka Hesap Numaraları
 Şiirin İslam düşüncesindeki yeri, İslam'ın şiire bakışı ve Kuran-ı Kerim 'in şiire-şairlere yaklaşımı konuşuldu.

Fazlası için Tıklayınız
Okulumuzda 2013- 2014 eğitim öğretim yılından itibaren Arapça ağırlıklı İngilizce kapsamlı “Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı” bulunacaktır. Hafta Sonu Hazırlama Yetiştirme Kursu Hesabı ve Okul Aile Birliği Hesabı

ARŞİV HABERLERİ

ADRES LİNKLER