- 2013-2014 Yılı Taban Puanı : 440,391 - Tavan Puanı: 486,539 'dur.   - 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi

"Ümmet Coğrafyası" Konulu Sempoyum Yeni Kayıt Olan Öğrenci ve Velilerimizin Dikkatine Ürdün Dil Akademisi
Adeta lise penceresinden üniversite havasını soluma gayretinde olduk. Bugünü hakkıyla anlayabilmek için yakın tarihimizi iyi bilmek gerektiği düşüncesiyle 20. Yy’dan günümüze Müslümanlar için önemli olay, şahsiyet ve kavramları incelemeye çalıştık 07.09.2014 Pazar günü saat 14:00 de eğitim öğretim programı hakkında Veli Toplantısı düzenlenmiştir.Öğrencilerimizin oryantasyon programı ile ilgili bilgileri buradan takip edebilirsiniz. Okulumuz öğrencilerinde 50 kişilik bir grup 01 Ağustos - 04 Eylül 2014 tarihleri arasında Ürdün Üniversitesinde düzenlenen dil programını başarı ile tamamlayarak 04 Eylül 2014 tarihinde dönüş yapmışlardır.

Ürdün Dil Eğitimi Programı Ahmet Davutoğlu'nun Ürdün Selfie'si Yazarlar Okullarda Projesi
Kardeş Okul İşbirliği çerçevesinde Ürdün'ün başkenti Amman'da Al Hasad Al Tarbawi ve Al Madaris Al-Nuzum okullarında Dil Eğitimi Programına katılan Hazırlık Sınıfı öğrencilerimiz eğitimlerini tamamlayarak 07.06.2014 tarihinde yurda dönüş yapmışlardır. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, öğrenci değişim programı çerçevesinde Arapça eğitim almak üzere Ürdün'de bulunan okulumuz öğrencilerini kaldıkları Amman Gençlik Merkezi'nde ziyaret etti.  Şiirin İslam düşüncesindeki yeri, İslam'ın şiire bakışı ve Kuran-ı Kerim 'in şiire-şairlere yaklaşımı konuşuldu.

Fazlası için Tıklayınız

Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri Kursu Önder Kutlu Doğum Programı 2014 Kutlu Doğum Programı
Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak Eğitimci Yazar Murat TUNALI tarafından 2-3 Haziran 2014 tarihinde “Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri Kursu” verildi. İki günlük bilinçlendirici ve eğitici dinamik bir kurs süreci ardından öğrencilerimiz artık yavaş okuyamaz hale geldiler. Öncü Spor Kulübü tarafından İstanbul İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen masa tenisi müsabakalarında 1.olan masa tenisi takımımız ödülünü Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın elinden aldı. Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Peygamberimiz Hz.Muhammed (S.A.V)’in dünyaya teşriflerinin 1443. Sene-i Devriyesi münasebeti ile düzenlenen Kutlu Doğum Programı okulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İlçe Masa Tenisi Müsabakaları Çanakkale Mahşerinde Kardeşlik Destanı Genel Müdürümüzün Ziyareti
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseli Gençler Masa Tenisi Turnuvasında 2. olan okulumuz öğrencilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.   “Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma” gününün 99. sene-i devriyesi münasebetiyle, Okulumuz Mezunlar Derneği (BEYİMMER) ile birlikte organize ettiğimiz “Çanakkale Mahşerinde Kardeşlik Destanı adlı oyun 26.02.2014 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda sahnelendi. Din Öğretimi Genel Müdürü Sayın Nazif YILMAZ, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılından itibaren okulumuzda açılan Hazırlık Sınıfı Öğrencilerini ziyaret ederek, Ürdün yolculuğu öncesi bazı tavsiyelerde bulundular.

Öğrenci Takip Sistemi Okulumuz "HAZIRLIKLI" Banka Hesap Numaraları
01 Nisan - 15 Nisan Öğrenci Takip Çizelgeleri Yayınlanmıştır Okulumuzda 2013- 2014 eğitim öğretim yılından itibaren Arapça ağırlıklı İngilizce kapsamlı “Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı” bulunacaktır. Hafta Sonu Hazırlama Yetiştirme Kursu Hesabı ve Okul Aile Birliği Hesabı

ARŞİV HABERLERİ

ADRES LİNKLER