-YENİ!!! 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Münazara Etkinlikleri Programı

Gerekli Evraklar Ürdün Dil Eğitimi Final Programı-2016 II.Dönem Sınav Takvimi

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Yeni Kayıt yaptıracak olan öğrenci ve velilerin dikkatine. Ülkemizle Ürdün arasında dostluk ve kardeşlik köprülerinin güçlenerek devam etmesini sağlayacak bu projenin bu yılki mezuniyet programının Ürdün’ün başkenti Amman’da 30 Mayıs 2015 tarihinde ülkemizden üst düzey konukların katılımıyla gerçekleştirilmiştir. 2015-2016 eğitim öğretim yılı 2. dönem sınav takvimine buradan ulaşabilirsiniz.

Ürdün Dil Eğitim Programı 2016

Aziz Sancar Konferansı

Dursun Gürlek Söyleşi

Kardeş Okul İşbirliği çerçevesinde Ürdün'ün başkenti Amman'da Al Hasad Al Tarbawi ve Al Madaris Al-Nuzum okullarında Dil Eğitimi Programına katılacak Hazırlık Sınıfı ve bazı 9. sınıf öğrencilerimizi 31 Mart ve 01 Nisan 2016 tarihlerinde yolcu ettik. Öğrencilerimize başarılar dileriz.
Programla ilgili gelişmeleri ve fotoğrafları buradan takip edebilirsiniz.
2015 Nobel Bilim Ödüllü Türk Bilim Adamı Aziz Sancar’ın18 Mayıs 2016 tarihinde "DNA Onarımının Mekanistik Temeli" başlıklı konferansına öğrencilerimiz Kimya Öğretmeleri ile birlikte katılıştır.  Tarihçi Yazar Sayın Dursun GÜRLEK, 03 Mayıs 2016 Salı günü “Kitap Sohbetleri” konulu söyleşide kitaplarını okumuş olan öğrencilerimizle bir araya geldi.

Balkanlar Turu 2016

12. sınıflar Veli Toplantısı

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

36 kişilik bir öğrenci gurubumuz ile 23-30 nisan 2016 tarihleri arasında Tarih öğretmenimiz Mehmet ÖZKARAMAN ve Beden eğitimi Öğretmenimiz Musa GÜNEY eşliğinde 6 Balkan ülkesine gezi düzenledik.  12. Sınıf Öğrenci Velilerimizle LYS hazırlık süreci ile bilgili bilgilendirme ve değerlendirmelerde bulunulmuştur.  20 Nisan Çarşamba günü saat 19:00'da Kutlu Doğum Programı, Haliç Kongre Merkezi'nde okulumuz öğrencilerinin tiyatro ekibinin gösterisi ve musiki ekibinin meşkiyle icra edildi.

Astronomi ve Uzay Bilimleri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı (VİDEO mevcut) 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 95. yılı kutlamaları (VİDEO mevcut)

Öğrencilerimiz, 12.04.2016 tarihinde Ali Kuşçu Uzay Evinde Astronomi ve Uzay Bilimleri eğitim çalışmalarına katıldılar.  Uluslararası Uzay İstasyonu hakkında bilgi edinerek, konuyla ilgili sorularına cevap buldular. 18 Mart 2016 Cuma günü okulumuz konferans salonunda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlenmiştir. 14 Mart 2016 Pazartesi günü okulumuz konferans salonunda İstiklal Marşı’nın kabulünün 95. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlenmiştir.

“Tarih ve Günümüzde Kitap” Konulu Söyleşi Prof. Mim Kemal ÖKE ile Söyleşi "Medya Dünyası" Konulu Seminer
Yayın Editörü Sayın Samet ÖZTÜRK, 21.04.2016 Perşembe günü “Tarih ve Günümüzde Kitap” konulu söyleşide öğrencilerimizle bir araya geldi. Siyaset Bilimi ve Uluslar arası İlişkiler Profesörü Mim Kemal ÖKE, 06.04.2016 Çarşamba günü okulumuz öğrencileriyle bir araya geldi.   Atv – AHaber Muhabiri ve “Medya Okulu” Kurucu ve Eğitimcisi Sayın Mehmet Nilüfer, 17.02.2016 Çarşamba günü öğrencilerimle bir araya geldi.

Umre Ziyareti Valimiz Sayın Vasip Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir TOPBAŞ'ın Okulumuzu Ziyaretleri Vali Bey'in Okulumuzu Ziyareti
Yıl içerisinde başarılı öğrencilerimizin (hafızlığının yarısını bitirmiş) ödüllendirilmesi bu yıl da devam etmiştir.2014-2015 Eğitim Öğretim yılında başarılarından dolayı 11 öğrenci ve 2 öğretmenimiz Beyoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Umre ile ödüllendirilmiştir.

İstanbul Valisi Sayın Vasip ŞAHİN ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir TOPBAŞ beraberindeki heyet ile birlikte 14 Ocak 2015 Perşembe günü okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İstanbul Valisi Sayın Vasip ŞAHİN ve İstanbul Milli Eğitim Müdürü Sayın Muammer YILDIZ,  beraberindeki heyet ile birlikte 21 Ekim 2015 Çarşamba günü okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yazarlar Okullarda Projesi Okulumuz "HAZIRLIKLI" Banka Hesap Numaraları
 Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Zeki AYDIN hocamız, yazarlar okullarda projesi kapsamında 09.11.2015 Pazartesi günü öğrencilerimle bir araya geldi.

Fazlası için Tıklayınız
Okulumuzda 2013- 2014 eğitim öğretim yılından itibaren Arapça ağırlıklı İngilizce kapsamlı “Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı” bulunacaktır. Okul Aile Birliği Hesabı

ARŞİV HABERLERİ

ADRES LİNKLER