-YENİ!!! 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Münazara Etkinlikleri Programı

Balkanlar Turu 2016 Ürdün Dil Eğitim Programı 2016
( Kudüs Muvafakatnamesi )
II.Dönem Sınav Takvimi

36 kişilik bir öğrenci gurubumuz ile 23-30 nisan 2016 tarihleri arasında Tarih öğretmenimiz Mehmet ÖZKARAMAN ve Beden eğitimi Öğretmenimiz Musa GÜNEY eşliğinde 6 Balkan ülkesine gezi düzenledik.

Kardeş Okul İşbirliği çerçevesinde Ürdün'ün başkenti Amman'da Al Hasad Al Tarbawi ve Al Madaris Al-Nuzum okullarında Dil Eğitimi Programına katılacak Hazırlık Sınıfı ve bazı 9. sınıf öğrencilerimizi 31 Mart ve 01 Nisan 2016 tarihlerinde yolcu ettik. Öğrencilerimize başarılar dileriz.
Programla ilgili gelişmeleri ve fotoğrafları buradan takip edebilirsiniz.
2015-2016 eğitim öğretim yılı 2. dönem sınav takvimine buradan ulaşabilirsiniz.

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Astronomi ve Uzay Bilimleri

“Tarih ve Günümüzde Kitap” Konulu Söyleşi

20 Nisan Çarşamba günü saat 19:00'da Kutlu Doğum Programı, Haliç Kongre Merkezi'nde okulumuz öğrencilerinin tiyatro ekibinin gösterisi ve musiki ekibinin meşkiyle icra edildi. Öğrencilerimiz, 12.04.2016 tarihinde Ali Kuşçu Uzay Evinde Astronomi ve Uzay Bilimleri eğitim çalışmalarına katıldılar.  Uluslararası Uzay İstasyonu hakkında bilgi edinerek, konuyla ilgili sorularına cevap buldular. Yayın Editörü Sayın Samet ÖZTÜRK, 21.04.2016 Perşembe günü “Tarih ve Günümüzde Kitap” konulu söyleşide öğrencilerimizle bir araya geldi.

Prof. Mim Kemal ÖKE ile Söyleşi 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı (VİDEO mevcut) 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 95. yılı kutlamaları (VİDEO mevcut)

Siyaset Bilimi ve Uluslar arası İlişkiler Profesörü Mim Kemal ÖKE, 06.04.2016 Çarşamba günü okulumuz öğrencileriyle bir araya geldi. 18 Mart 2016 Cuma günü okulumuz konferans salonunda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlenmiştir. 14 Mart 2016 Pazartesi günü okulumuz konferans salonunda İstiklal Marşı’nın kabulünün 95. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenlenmiştir.

"Medya Dünyası" Konulu Seminer Umre Ziyareti Valimiz Sayın Vasip Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir TOPBAŞ'ın Okulumuzu Ziyaretleri
Atv – AHaber Muhabiri ve “Medya Okulu” Kurucu ve Eğitimcisi Sayın Mehmet Nilüfer, 17.02.2016 Çarşamba günü öğrencilerimle bir araya geldi. Yıl içerisinde başarılı öğrencilerimizin (hafızlığının yarısını bitirmiş) ödüllendirilmesi bu yıl da devam etmiştir.2014-2015 Eğitim Öğretim yılında başarılarından dolayı 11 öğrenci ve 2 öğretmenimiz Beyoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Umre ile ödüllendirilmiştir. İstanbul Valisi Sayın Vasip ŞAHİN ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir TOPBAŞ beraberindeki heyet ile birlikte 14 Ocak 2015 Perşembe günü okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Orbis Akademi Çalıştayı Vali Bey'in Okulumuzu Ziyareti Yazarlar Okullarda Projesi

Sınıf Rehber Öğretmenlerimizle Orbis Akademi Çalıştayı 14.01.2016 tarihinde Orbis Akademi Kurucusu Eğitimci Yazar Sayın Cahit ŞİMŞEK’in katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

İstanbul Valisi Sayın Vasip ŞAHİN ve İstanbul Milli Eğitim Müdürü Sayın Muammer YILDIZ,  beraberindeki heyet ile birlikte 21 Ekim 2015 Çarşamba günü okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.  Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Zeki AYDIN hocamız, yazarlar okullarda projesi kapsamında 09.11.2015 Pazartesi günü öğrencilerimle bir araya geldi.

Fazlası için Tıklayınız

Ahmet Davutoğlu'nun Ürdün Selfie'si Okulumuz "HAZIRLIKLI" Banka Hesap Numaraları
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, öğrenci değişim programı çerçevesinde Arapça eğitim almak üzere Ürdün'de bulunan okulumuz öğrencilerini kaldıkları Amman Gençlik Merkezi'nde ziyaret etti. Okulumuzda 2013- 2014 eğitim öğretim yılından itibaren Arapça ağırlıklı İngilizce kapsamlı “Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı” bulunacaktır. Okul Aile Birliği Hesabı

ARŞİV HABERLERİ