- 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Ortak Sınav Takvimi - 9. Sınıf Öğrencileri Fatih Projesi Tablet Dağıtım Tutanağı.   - 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi

"10 Kasım Atatürkü Anma Günü" Programı Kardeş Okul Ziyareti Öğrenci Takip Sistemi
Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde "10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ" programı yapıldı. Kardeş Okul İşbirliği çerçevesinde 30 Ekim-8 Kasım 2014 tarihleri arasında Ülkemizi ziyaret eden Al Madaris Al Nuzum okulu  öğrencileri ile 10 günlük bir kültür programı gerçekleştirdik. 1 Kasım - 15 Kasım Öğrenci Takip Çizelgeleri Yayınlanmıştır

"Başarı ve Motivasyon" Konulu Seminer "Ümmet Coğrafyası" Konulu Sempozyum Yeni Kayıt Olan Öğrenci ve Velilerimizin Dikkatine
Eğitimci, Yazar, Kişisel Gelişim Uzmanı Sayın Münir ARIKAN, 23.10.2014 Perşembe günü “Başarı ve Motivasyon” konulu seminer için okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle bir araya geldi. Adeta lise penceresinden üniversite havasını soluma gayretinde olduk. Bugünü hakkıyla anlayabilmek için yakın tarihimizi iyi bilmek gerektiği düşüncesiyle 20. Yy’dan günümüze Müslümanlar için önemli olay, şahsiyet ve kavramları incelemeye çalıştık 07.09.2014 Pazar günü saat 14:00 de eğitim öğretim programı hakkında Veli Toplantısı düzenlenmiştir.Öğrencilerimizin oryantasyon programı ile ilgili bilgileri buradan takip edebilirsiniz.

Ürdün Dil Akademisi Ürdün Dil Eğitimi Programı Ahmet Davutoğlu'nun Ürdün Selfie'si
Okulumuz öğrencilerinde 50 kişilik bir grup 01 Ağustos - 04 Eylül 2014 tarihleri arasında Ürdün Üniversitesinde düzenlenen dil programını başarı ile tamamlayarak 04 Eylül 2014 tarihinde dönüş yapmışlardır. Kardeş Okul İşbirliği çerçevesinde Ürdün'ün başkenti Amman'da Al Hasad Al Tarbawi ve Al Madaris Al-Nuzum okullarında Dil Eğitimi Programına katılan Hazırlık Sınıfı öğrencilerimiz eğitimlerini tamamlayarak 07.06.2014 tarihinde yurda dönüş yapmışlardır.  Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, öğrenci değişim programı çerçevesinde Arapça eğitim almak üzere Ürdün'de bulunan okulumuz öğrencilerini kaldıkları Amman Gençlik Merkezi'nde ziyaret etti.

2014 Kutlu Doğum Programı Önder Kutlu Doğum Programı Yazarlar Okullarda Projesi
Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Peygamberimiz Hz.Muhammed (S.A.V)’in dünyaya teşriflerinin 1443. Sene-i Devriyesi münasebeti ile düzenlenen Kutlu Doğum Programı okulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirildi.   Öncü Spor Kulübü tarafından İstanbul İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen masa tenisi müsabakalarında 1.olan masa tenisi takımımız ödülünü Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın elinden aldı.  Şiirin İslam düşüncesindeki yeri, İslam'ın şiire bakışı ve Kuran-ı Kerim 'in şiire-şairlere yaklaşımı konuşuldu.

Fazlası için Tıklayınız

Genel Müdürümüzün Ziyareti Okulumuz "HAZIRLIKLI" Banka Hesap Numaraları
Din Öğretimi Genel Müdürü Sayın Nazif YILMAZ, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılından itibaren okulumuzda açılan Hazırlık Sınıfı Öğrencilerini ziyaret ederek, Ürdün yolculuğu öncesi bazı tavsiyelerde bulundular. Okulumuzda 2013- 2014 eğitim öğretim yılından itibaren Arapça ağırlıklı İngilizce kapsamlı “Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı” bulunacaktır. Hafta Sonu Hazırlama Yetiştirme Kursu Hesabı ve Okul Aile Birliği Hesabı

ARŞİV HABERLERİ