-Haziran 2015 Mesleki Çalışmalar Programı -2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi

Veli Toplantısı 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt İçin Gerekli Evraklar Ürdün Dil Eğitimi Final Programı

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Sınıfı Öğrenci Ve Velilerimizin  Dikkatine!
27.09.2015 saat 14:00'da okulumuz konferans salonunda veli toplantısı yapılacaktır.Anne ve Babalar olarak katılımınızı önemsiyoruz.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Kayıt için Gerekli Evraklara buradan ulaşabilirsiniz Ülkemizle Ürdün arasında dostluk ve kardeşlik köprülerinin güçlenerek devam etmesini sağlayacak bu projenin bu yılki mezuniyet programının Ürdün’ün başkenti Amman’da 1 Haziran 2015 tarihinde ülkemizden üst düzey konukların katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Kefken 2015 Kampı İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Tanıtım Gezisi "Genç Sadâ" Kur’an-I Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Türkiye 3'üncüsü
12. sınıf öğrencilerimiz Beyoğlu Belediyesinin sağladığı imkânlarla Kefken Yaz Kampında LYS sınav maratonunun son etabında, tatil havasında dinlenip ders öğretmenleri eşliğinde sınav hazırlığını sürdürdüler.

Okulumuz 11. Sınıf öğrencileriyle mesleki rehberlik kapsamında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesine tanıtım gezisi düzenleyerek Rektör Prof.Dr.Sayın Mehmet Bulut tan S.Zaim Üniversitesi Hakkında kapsamlı bilgi aldık. Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin mesleki yeterliliklerini artırmak ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen  "Genç Sadâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” nın Türkiye Finali Gaziantep’te yapıldı.Yarışmada okulumuz öğrencisi Talha Kamalı 92.7 puanla Türkiye 3’üncüsü oldu.

Vali Bey'in Okulumuzu Ziyareti Yüzme Takımımız İlçe Birincisi 11. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah GÜL'ün Okulumuzu Ziyareti

İstanbul Valisi Sayın Vasip ŞAHİN 29 Nisan 2015 Çarşamba günü okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

"BEYOĞLU'nda SPOR MEVSİMİ" adlı proje kapsamında düzenlenen yüzme müsabakalarında takım halinde şampiyon olan okul takımımızı kutlarız.

11.Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah GÜL  beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Ali ŞAHİN ve Ak Parti Genel Başkan Başdanışmanı Sayın Hüseyin ÇELİK 06.03.2015 Cuma günü okulumuzu ziyaret ettiler.

Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması İstanbul Bölge Finalleri Acı Kaybımız Ahmet Davutoğlu'nun Ürdün Selfie'si
 Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen "Genç Sada" Kuran-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması ve “Kur’an’ın Genç Muhafızları” Hafızlık Yarışması İstanbul Bölge Finalleri okulumuz ev sahipliğinde 26 Nisan 2015 Pazar günü yapıldı. Okulumuz 2011 mezunlarından Okul Birincimiz, 29 Mayıs Üniversitesi İslami İlimler Öğrencisi  Hafız Abdulkerim KAR, geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu vefat etmiştir. Kendisine Allahtan Rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.  Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, öğrenci değişim programı çerçevesinde Arapça eğitim almak üzere Ürdün'de bulunan okulumuz öğrencilerini kaldıkları Amman Gençlik Merkezi'nde ziyaret etti.

Yazarlar Okullarda Projesi Okulumuz "HAZIRLIKLI" Banka Hesap Numaraları
 Şiirin İslam düşüncesindeki yeri, İslam'ın şiire bakışı ve Kuran-ı Kerim 'in şiire-şairlere yaklaşımı konuşuldu.

Fazlası için Tıklayınız
Okulumuzda 2013- 2014 eğitim öğretim yılından itibaren Arapça ağırlıklı İngilizce kapsamlı “Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı” bulunacaktır. Hafta Sonu Hazırlama Yetiştirme Kursu Hesabı ve Okul Aile Birliği Hesabı

ARŞİV HABERLERİ

ADRES LİNKLER