-YENİ!!! 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Münazara Etkinlikleri Programı

Umre Ziyareti Valimiz Sayın Vasip Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir TOPBAŞ'ın Okulumuzu Ziyaretleri Orbis Akademi Çalıştayı

Yıl içerisinde başarılı öğrencilerimizin (hafızlığının yarısını bitirmiş) ödüllendirilmesi bu yıl da devam etmiştir.2014-2015 Eğitim Öğretim yılında başarılarından dolayı 11 öğrenci ve 2 öğretmenimiz Beyoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Umre ile ödüllendirilmiştir. İstanbul Valisi Sayın Vasip ŞAHİN ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir TOPBAŞ beraberindeki heyet ile birlikte 14 Ocak 2015 Perşembe günü okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Sınıf Rehber Öğretmenlerimizle Orbis Akademi Çalıştayı 14.01.2016 tarihinde Orbis Akademi Kurucusu Eğitimci Yazar Sayın Cahit ŞİMŞEK’in katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

İstanbul Ticaret Üniversitesi - YGS Provası Topkapı Sarayı Müzesi Gezisi Vehbi Vakkasoğlu ile Söyleşi
2016 YGS’ye sayılı günler kala okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine, 23.12.2015 tarihinde İstanbul Ticaret Üniversitesi amfisinde YGS Deneme sınavı tam zamanlı olarak uygulandı. 03.12.2015 tarihinde okulumuz 10-A ve 10-B sınıfı öğrencileri ile birlikte Tarih Öğretmeni Mehmet ÖZKARAMAN eşliğinde Topkapı Sarayı gezisi gerçekleştirdik.

Yaşamını Eğitime adamış Sayın Vehbi Vakkasoğlu, 02.12.2015 Çarşamba günü yazarlık tecrübelerinin konu alındığı söyleşiye katıldılar.

Vali Bey'in Okulumuzu Ziyareti Yazarlar Okullarda Projesi Oryantasyon Programı

İstanbul Valisi Sayın Vasip ŞAHİN ve İstanbul Milli Eğitim Müdürü Sayın Muammer YILDIZ,  beraberindeki heyet ile birlikte 21 Ekim 2015 Çarşamba günü okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Zeki AYDIN hocamız, yazarlar okullarda projesi kapsamında 09.11.2015 Pazartesi günü öğrencilerimle bir araya geldi.

Fazlası için Tıklayınız
 Bir okul geleneği halini almış olan ve bu yıl 5.si düzenlenen Oryantasyon Programı 27.09.2015 - 02.10.2015 tarihleri arasında başarıyla gerçekleştirilmiştir

Ahmet Davutoğlu'nun Ürdün Selfie'si Okulumuz "HAZIRLIKLI" Banka Hesap Numaraları
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, öğrenci değişim programı çerçevesinde Arapça eğitim almak üzere Ürdün'de bulunan okulumuz öğrencilerini kaldıkları Amman Gençlik Merkezi'nde ziyaret etti. Okulumuzda 2013- 2014 eğitim öğretim yılından itibaren Arapça ağırlıklı İngilizce kapsamlı “Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı” bulunacaktır. Okul Aile Birliği Hesabı